NerisPUFF - легке, зручне та стильне кемпінгове крісло

Одна з новинок сезону 2019 від NERIS - легке, зручне та стильне крісло NerisPUFF з ультрасучасної тканини TPU. NerisPUFF можна взяти із собою будь-куди - від родинного пікніку до автономної мандрівки на край світу! Адже воно надзвичайно компактне та комфортне водночас.

Крісло виготовлене з надсучасної, надміцної, надзносостійкої та надлегкої тканини TPU (термополіуретан) ізраїльської фірми EREZ, та має бічну ручку для зручності перенесення. Всі шви зварюються струмом високої частоти, що виключає можливість їх розриву. Фірма NERIS дає довічну гарантію на шви крісла NerisPUFF!

Вага крісла - 1.5 кг. Розмір у здутому стані - 12х12х30 см. Йде в чохлі та з компресійним ременем. Для надування підійде насос від байдарки Smart / Smart Pro, який також можна придбати окремо. Можливе брендування.

Схоже в блозі
Корисне Техобслуговування байдарок на виробництві NERIS
05.11.2019

Завершення сезону сплавів - це найкращий час для того, щоб привести спорядження до ладу. З нами у вас є унікальна можливість відновити свою байдарку до стану &q... Читати далі

Корисне Як запакувати Smart Pro S?
21.03.2019

Як запакувати всі свої речі в байдарку Smart Pro S? Ця модель має величезний обʼєм багажного простору і легко приймає кількість вантажу, достатню для автономної... Читати далі